Η Stoiximan για μία ακόμη χρονιά δίπλα στο Χριστοδούλειο Ίδρυμα | αρχική , market news | petsonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΡΧΙΚΗ / MARKET NEWS
18:19
15/12

Η Stoiximan για μία ακόμη χρονιά δίπλα στο Χριστοδούλειο Ίδρυμα

Για 9η συνεχή χρονιά η οικογένεια του μπάσκετ βρέθηκε στο Χριστοδούλειο για να μοιράσει δώρα στα κορίτσια εν όψει των Άγιων Ημερών, αλλά κυρίως για να δηλώσει την υποστήριξη και την συμπαράσταση της στο σπουδαίο έργο που επιτελεί το Ίδρυμα.

Ο πρόεδρος του Χριστοδούλειου Ιδρύματος, Γιώργος Χριστοφοράκης, υποδέχθηκε τις αντιπροσωπείες του ΕΣΑΚΕ (Γιάννης Ψαράκης, γενικός γραμματέας, Γιώργος Κονδύλης, γενικός διευθυντής), του Μεγάλου Χορηγού της BasketLeague, Stoiximan.gr (Γιάννης Σπανουδάκης, μέλος του Δ.Σ., Πάνος Κωνσταντόπουλος, Διευθυντής Επικοινωνίας και Marketing, Κώστας Γαλανόπουλος, Υπεύθυνος Xορηγιών), του ΠΣΑΚ (Γιάννης Καλαμπόκης, πρόεδρος, Μανώλης Παπαμακάριος, Α’ αντιπρόεδρος, Κώστας Αλεξανδρίδης, Γενικός Διευθυντής, καθώς και τα μέλη Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Μάριος Μπατή, Σωτήρη Κατούφα, Κώστας Μαχαίρα, Ιάκωβο Μιλεντίγιεβιτς, Γιάννη Μολφέτα, Δημήτρη Κακλαμάνακη και Γιάννης Αναγνωστάκη), και του ΣΕΠΚ (Παναγιώτης Γιαννάκης, πρόεδρος, Σωκράτης Ηλιάδης, ταμίας, Θόδωρος Μπολάτογλου) και

«Θέλω να ευχαριστήσω που για ένατη χρονιά ο ΕΣΑΚΕ, ο ΠΣΑΚ, ο ΣΕΠΚ και η Stoiximan.gr είναι μαζί μας», ήταν το καλωσόρισμα του κ. Χριστοφοράκη, ο οποίος επισήμανε: «Θέλω να ξέρετε πως ό,τι κάνετε δεν πάει χαμένο. Το Ίδρυμα βρίσκεται φέτος σε καλύτερη κατάσταση από πέρυσι. Θέλουμε την βοήθεια και την συνδρομή σας γιατί ο περισσότερος κόσμος δεν γνωρίζει το ίδρυμα. Είναι μεγάλη τιμή για μας η επίσκεψη σας και θέλω να ευχαριστήσω τον Μάνο Παπαμακάριο, που άρχισε πριν από εννέα χρόνια τις επισκέψεις της οικογένειας του μπάσκετ στο Ίδρυμα».

Ο Γιάννης Σπανουδάκης, μέλος Δ.Σ. της Stoiximan.gr, έδωσε συγχαρητήρια στο Ίδρυμα για την καταπληκτική δουλειά που κάνει, ενώ τόνισε: «Εύχομαι καλή επιτυχία στο εξαιρετικό έργο σας και θα είμαστε πάντα δίπλα σας».

Ο Γιάννης Ψαράκης επισήμανε: «Κύριε πρόεδρε όταν μας υποδεχθήκατε στον χώρο του Ιδρύματος μάς είπατε ότι αυτά που παίρνετε από τα παιδιά, το χαμόγελο τους, η αγκαλιά τους, είναι πολύ περισσότερα από όσα τους δίνετε. Σε αυτό θέλω να σταθώ και εγώ, αν και είχα προετοιμάσει άλλα να πω. Στην σημερινή επίσκεψη μας, έστω και ένα χαμόγελο από τα κορίτσια μας αρκεί».

«Τα λόγια είναι περιττά για το έργο που επιτελεί το Χριστοδούλειο Ίδρυμα», σημείωσε ο Παναγιώτης Γιαννάκης και υπογράμμισε: «Το έργο που προσφέρετε στα παιδιά είναι η μεγαλύτερη υποθήκη για το μέλλον της πατρίδας μας και του κόσμου όλου. Εμείς στο μπάσκετ έχουμε ιδιαίτερη σχέση με τα παιδιά, γιατί τα μαθαίνουμε να αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες της ζωής και να κυνηγάνε τα όνειρα τους. Το μπάσκετ θα είναι πάντα δίπλα σας και ελπίζουμε περισσότερος κόσμος να βρίσκεται του χρόνου εδώ και να αναγνωρίσει την προσφορά σας».

Η κ. Ελένη Θερμού, μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Χαϊδαρίου και του Διοικητικού Συμβουλίου του Χριστοδούλειου Ιδρύματος τόνισε: «Είναι μεγάλη τιμή η παρουσία εδώ της οικογένειας του μπάσκετ. Το έργο που επιτελεί το Ίδρυμα πρέπει να υποστηρίζεται από το κράτος».

ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ