Ημερίδα με θέμα το νομοθετικό πλαίσιο για τα ζώα | νεα | petsonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΝΕΑ
15:42
11/1

Ημερίδα με θέμα το νομοθετικό πλαίσιο για τα ζώα

Η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία και το Φιλοζωικό Σωματείο Βόρειας Εύβοιας «Άρτεμις» διοργανώνουν με τη συμμετοχή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας και υπό την αιγίδα του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού ημερίδα με θέμα «Το ελληνικό δικαιικό σύστημα για τα ζώα, πρακτικά προβλήματα που απορρέουν από την εφαρμογή του, ο ρόλος των Αστυνομικών και Εισαγγελικών Αρχών»

Η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία και το Φιλοζωικό Σωματείο Βόρειας Εύβοιας «Άρτεμις» διοργανώνουν με τη συμμετοχή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας και υπό την αιγίδα του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού ημερίδα με θέμα «Το ελληνικό δικαιικό σύστημα για τα ζώα, πρακτικά προβλήματα που απορρέουν από την εφαρμογή του, ο ρόλος των Αστυνομικών και Εισαγγελικών Αρχών», το Σάββατο 28 Ιανουαρίου και ώρα 12.00 μ.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Λυκείου Ιστιαίας.

Η Ημερίδα απευθύνεται κυρίως στους αστυνομικούς όλων των τμημάτων της Αστυνομικής Διεύθυνσης της Ευβοίας, αλλά θα είναι ανοικτή και για το κοινό.

Ομιλητές

1. Η Αντιεισαγγελέας Εφετών Θεσσαλονίκης κα Ειρήνη Χρυσογιάννη με θέμα «Ποινική Δίωξη και Προδικασία σε υποθέσεις ενεργητικής και παθητικής κακοποίησης ζώων κατά το ισχύον νομοθετικό καθεστώς: η λειτουργική αρμοδιότητα και παρέμβαση του Εισαγγελέα»

2. Η Αξιωματικός της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, Αστυνόμος Β’ κα Βασιλική Μεταξώτου με θέμα «Η αναγκαιότητα ενημέρωσης των αστυνομικών επί των νομικών θεμάτων των 3 βασικών νόμων και η καθημερινή πρακτική στα αστυνομικά τμήματα».
3. Η Πρόεδρος της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας κα Νατάσσα Βυσσίνου Μπομπολάκη με θέμα «Tα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εθελοντές στην καθημερινή τους ενασχόληση με τα ζώα».
4. Ο Κτηνίατρος Α.Π.Θ. κ. Δημήτρης Παπατριανταφύλλου με θέμα «Η συμβίωση Ζώων και Ανθρώπων».
Στην ημερίδα θα παρευρεθεί και θα απαγγείλει η Άννα Αδριανού, ηθοποιός, σεναριογράφος και επίτιμο μέλος της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας. 

ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ