Ο σκύλος του αστυνομικού που σκοτώθηκε στην βομβιστική επίθεση της Σμύρνης τον περιμένει να γυρίσει | νεα | petsonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΝΕΑ
14:04
9/1

Ο σκύλος του αστυνομικού που σκοτώθηκε στην βομβιστική επίθεση της Σμύρνης τον περιμένει να γυρίσει

Ένας σκύλος, τον οποίο φρόντιζε ο αστυνομικός Φετχί Σεκίν στην είσοδο του δικαστηρίου της Σμύρνης στην Τουρκία, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας Hurriyet, περιμένει ακόμα στο ίδιο σημείο τον Σεκίν να γυρίσει.

Ένας σκύλος, τον οποίο φρόντιζε ο αστυνομικός Φετχί Σεκίν στην είσοδο του δικαστηρίου της Σμύρνης στην Τουρκία, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας Hurriyet, περιμένει ακόμα στο ίδιο σημείο τον Σεκίν να γυρίσει.

Ο 43χρονος Σεκίν, που τα τουρκικά μέσα αποκαλούν «ήρωα», έχασε την ζωή του στις 5 Ιανουαρίου, όταν μαζί με συνάδελφό του συγκρούστηκε με δύο τρομοκράτες που ανατίναξαν αυτοκίνητο - βόμβα έξω από το δικαστήριο.

Οι βομβιστές αυτοκτονίας προσπάθησαν να διαφύγουν αλλά έπεσαν νεκροί από τα πυρά των αστυνομικών ενώ κατά την συμπλοκή σκοτώθηκε ο Σεκίν και ένας δικαστικός υπάλληλος και τραυματίστηκαν δέκα άτομα. 

Κάμερες ασφαλείας της περιοχής δείχνουν κατά την διάρκεια της συμπλοκής ο σκύλος του Σεκίν, ο Ζεϊτίν, να τρέχει μαζί με τον αστυνομικό που προσπαθούσε να εμποδίσει τους δράστες. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Ο σκύλος του αστυνομικού που σκοτώθηκε στην βομβιστική επίθεση της Σμύρνης τον περιμένει να γυρίσει
  • Ο σκύλος του αστυνομικού που σκοτώθηκε στην βομβιστική επίθεση της Σμύρνης τον περιμένει να γυρίσει
ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ